Wilt u helpen? Ondersteun de Focusplaza Foundation met een donatie:

Bedrijfsdonaties en sponsoring

,,Vanaf het eerste moment dat ik de hartverscheurende verhalen van de kinderen hoorde, besefte ik dat het niet toevallig was dat deze kinderen op mijn pad kwamen. Hun kreet om hulp en mijn contacten met het Nederlandse bedrijfsleven vormden een uitdagend geheel. Het zou toch geweldig zijn als het netwerk van Nederlandse ondernemers een antwoord zou kunnen vormen op de noodkreet van deze kinderen.

De afgelopen jaren lieten zien dat er inderdaad ongelofelijk mooie dingen kunnen ontstaan als hulp en handel elkaar weten te vinden. De compassie van mensen voor elkaar, die ontstaat op het moment dat twee werelden elkaar ontmoeten. Het groeiend wederzijdse besef dat we elkaar in deze wereld nodig hebben en dat de kinderen in Oeganda eigenlijk gewoon onze buurkinderen zijn, maar dan 6.000 kilometer verderop”.

Gerrit Grievink - Lees meer ›

Lees en ontdek hoe u net als andere bedrijven het verschil kunt maken in het leven van een medemens.

Met uw steun kunnen wij de activiteiten uitbreiden en meer kinderen helpen. Daar heeft ook u voordeel bij. Samenwerking met de Focusplaza Foundation verbindt uw bedrijf immers aan structurele en duurzame initiatieven om het lot van duizenden kinderen blijvend te verbeteren.

De Focusplaza Foundation biedt een aansprekende en effectieve invulling van uw MVO-beleid.

Met betrekking tot projectfinanciering kent de Focusplaza Foundation momenteel drie mogelijkheden om projecten en initiatieven te ondersteunen;

Word Ambassadeur en ondersteun de doelstellingen van de Foundation en doneert jaarlijks een vast bedrag.

Word partner en verbind uw bedrijf aan een specifiek project ter stimulering van de lokale economie of het welzijn van mensen.

Word Friend en geeft eenmalig of structureel financiële en/of materiële steun aan een specifiek partnerproject.

Uw bijdrage aan de Focusplaza Foundation komt gegarandeerd goed terecht. Langs diverse kanalen informeren we u regelmatig over de voortgang van het door u gesteunde project en bestede gelden. Daarnaast organiseren we regelmatig reizen naar de gebieden waar onze partnerorganisaties actief zijn. (Lees hier meer over de ondernemersreis 2014).

Heeft u interesse in een oriënterend gesprek of wilt u meer informatie neem dan gerust even contact met ons op. Laten we samen mensen helpen die zo weinig hebben, maar die zoveel kunnen.