Wilt u helpen? Ondersteun de Focusplaza Foundation met een donatie:Word ambassadeur en help ons helpen!

Door toe te treden tot het Focusplaza Ambassadeurs netwerk ontstaat een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met inspirerende sprekers, trendwatchers en visionaire leiders. Dit netwerk van kopstukken uit het bedrijfsleven vormt de basis van een effectieve lange termijnaanpak voor hulp aan de allerarmsten.

De Focusplaza Foundation Ambassadeurs (FFA) zijn verenigd in een businessnetwerk dat één keer per jaar bij elkaar komt voor een inspirerende sessie met interessante gastsprekers en onderlinge ontmoeting. De leden doneren € 500,- per jaar voor een periode van (minimaal) drie jaar. Hierdoor stellen zij de Focusplaza Foundation in staat om projecten op een langere termijn te kunnen begroten en plannen.
Ik ben binnen mijn netwerk niet alleen op zoek naar mensen met kennis, maar voornamelijk naar mensen met karakter en passie.


Hans van de Lest, Voorm. directievoorzitter Retail SFG (Sligro) en com. dir. Natudis/WessanenMeld je hier als ambassadeur!
Netwerk met gelijkwaardige ondernemende directeuren die écht iets voor u en voor anderen kunnen betekenen! Dit is hèt recept voor het opbouwen van langdurige relaties en dé omgeving om elkaar daadwerkelijk verder helpen.

Kinderen zuigelingen en hun verzorgers helpen kost geld. Uw bedrijf kan het bereik van de Focusplaza Foundation vergroten met een structurele financiële bijdrage. Maak uitbreiding van de projecten mogelijk en geef nieuwe initiatieven een kans. Een ambassadeur draagt vanuit zijn bedrijf of zijn netwerk bij aan het genereren van een structurele bron van inkomsten voor de Focusplaza Foundation en het vergroten van het maatschappelijk bewustzijn over duurzame bestrijding van kindersterfte en armoede in ontwikkelingslanden.

Alle gelden die door partners beschikbaar worden gesteld voor projecten komen volledig ten goede aan die projecten. Voor de salarissen, vergoedingen en kantoorkosten zijn we volledig afhankelijk van de ondersteuning van onze ambassadeurs. Dit kan kan een financiële bijdrage zijn, maar ook ondersteuning in natura is van harte welkom. Zo zijn bijvoorbeeld onze website, ons drukwerk en ons computernetwerk volledig gesponsord door bedrijven.

Wilt u geen Ambassadeur worden maar de naam van uw bedrijf liever verbinden aan een specifiek project kijk dan eens op : word partner.


Doneren met belastingvoordeel

The power of friendship!